FÖDELSEDAG!

Idag fyller jag arton! det ska firas på krogen med mina älsklingar, ne nu ska jag faktiskt börja göra mig iordning och fixa här hemma :)

hej

hej, jag har precis kommit hem från rörö, skulle igentligen vart i skolan idag men det var typ mingeldag så jag skippade det ;) idag ska jag och emil hem till hans bror och hans familj å hälsa på, det var jättelängesen jag var hos dom så det ska bli kul :) sen ska jag städa och börja packa i lådor för på söndag är det kalas och snart flyttar vi ju så jag gör allt på samma gång istället. det funkar inte att ladda upp bilder för mig vet inte vad det är för fel så änsålänge är min blogg jätte tråkig utan bilder :(

skola

nu har det inte blivit något inlägg på länge.. i fredags hade jag iaf "tjej"middag hemma hos mig för att jag fyller arton nu på lördag, blev en jätte mysig kväll precis som jag ville ha det. i lördags var jag servitris på min kompis systers bröllop, hon var så himla vacker! sen har jag bara slappat och varit på sjöräddningen på rörö för emil har jouren så idag har jag varit ute och övat med helicoptern.
imorgon börjar jag skolan igen, skulle gärna vilja ha sommarlov och jobba ett tag till men samtidigt så känns det okej att skolan börjar för det skall hända så mycket spännande i höst, för det första så ska jag och emil flytta ihop! sen börjar jag min praktik (går lärling så har praktik 3 dagar i veckan) på en barncanceravdelning. på lördag fyller jag arton och då blir det utgång med alla som kan och sen på söndag ska jag ha släktkalas, kommer vara gör pigg -.- haha men sånt är livet ;)
Nu blev detta ett väldigt långt och osammanhängande inlägg men så får det bli ibland, ha dt gött!

idag

hej just nu sitter jag i soffan och degar efter en lång dag på jobbet, ska snart åka över till öckerö och kolla nr min kompis spelar fotboll och träffa tjejgänget ;) ska också säga hejdå till johanna å christoffer som åker iväg i två månader på fredag :(

helgen

hej! i lördags var jag inne i stan på model lab för min kompis testfotograferade där och behövde ha med en modell så där satt jag hela dagen och väntade för allt var försenat men när vi tillslut började fota var det askul! sen på kvällen så tänkte jag och emil ta en myskväll för alla mina kompisar skulle ut (jag fyller inte arton förräns om två veckor) men dom ringde vi nio och sa att dom inte skulle ut längre utan skulle på hemma fest så det var bara att byta om och dra iväg! vi kom hem vid halv sex och så gick vi ner till min brygga för att kolla på solnuppgången, supermysigt. idag har jag jobbat så kom hem för en stund sen och nu väntar jag på att min älskling ska komma hit! det var nog allt för denhär gången :)

Blogg

Välkomen till min nya blogg, denhär bloggen är till för mig så jag kan skriva av mig och dela med er ;) Hope you like it!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0